inspiraatio

inspiraatio

keskiviikko 20. tammikuuta 2016

Kengän kannat kookoo-koo..

Joskus aiemmin taisinkin jo kertoa, että Minna Parikan punaiset Raquel-malliset kengät olis mun unelmakengät hääpuvun alle, mutta niinkuin designtuotteet tekee, niin nämäkin ylittivät  hinnallaan kipukynnykseni...

Käytettyinäkään ei ole näitä ihanuuksia tullut vastaan (..ehkä laatu on oikeasti niin hyvää, ettei niistä halua luopua?)
Tai niinkuin joku morsian kengistä sanoi: "ei edes huomaa olevansa korkokengissä!" Ja tämä jos joku on kyllä ennenkuulumaton lause, kun puhutaan koroista tai ainakin minulle, joka en juuri koskaan ole korkokengissä :)

Mutta tämäkään ei saanut minua nyt tällä kertaa tuhlailemaan ;) (sillä olen venyttänyt ja paukuttanut aika monessa kohtaa jo meidän hääbudjettia...)

Minna Parikka Raquel

Ovat nuo vaan kauniit!
Ja onneksi muutkin kenkämerkit valmistavat hyvin saman tyylisiä tai ainakin yhtä syötäviä korkokenkiä!

Minä tyttö olen aina ostanut kaikki kengät kaupasta, sillä juoksua harrastavana tiedän, että kengät ON sovitettava omaan jalkaan, jotta ne oikeasti ovat hyvät! Mutta missäs sovitat kun kenkäkaupat huutaa "ei oota" tämän väristen ja tyylisten kenkien osalta?

Niinpä... Olin jo luopua toivosta, kunnes tuo perheenpää sanoi taikasanat: "Eikös Zalandolta saa ilmaisen toimituksen ja palautuksen?" Kyllä!!
Miten mä en itse heikkona hetkenä tajunnut, että etsin kengät tuolta ja jos löytyy hyvät niin tilaan ne (tietysti jalan tarkasti mitaten!) ja mikäli koko tai malli on väärä, niin nehän voi palauttaa! Miten mä en itse tätä tajunnut...

No ei muuta kun koko Zalandon nettikauppa ympäri ja siellähän oli miljoona vaihtoehtoa punaisia ja juuri minua miellyttäviä malleja! miljoona...

Tässä muutamia inspiraatiokenkiä :)

No miten ihmeessä nyt osaan karsia ja löytää vain sen yhden tai kaksi parasta?
Pakko oli vain istua ja pyöritellä, valita paras ja tilata...
Ja sitten se tuskanhiki-hetki, kun odotat kenkiä postiin ja olet luvannut olla odottamatta liikoja (ihan kuin tämä olisi mahdollista, kun puhutaan hääkengistä...), sillä joko kengät sopii tai ei, mutta onneksi palautus/vaihtokin onnistuu!

No eilen se odotus palkittiin ja sain kenkäni kotiin. Avasin laatikon ja huokaisin, ne ovat niiiiiin kauniit!! Vähän jännitin sovitusta, sillä kenkien malli vaikutti kapeahkolta ja koko hämäävän pieneltä. Mutta kuinkas sitten kävikään!

Kengät sujahti jalkaan, remmit meni kiinni, korkoa oli omiin ja naapurin tarpeisiin, mutta ne istuivat täydellisesti! (tai no niin täydellisesti kun korkokengät nyt voi istua..)
Ja hei, kyllähän nainen nyt yhden päivän kestää vähän epämukavemmissakin kengissä ja varsinkin minä, joka kuljen lenkkareissa joka paikkaan!

Nyt vaan sisäänajoa ja ympäri asunnon tallustelua ja teippaa sitten jalkoja ennakkoon, niiltä osin mistä kengät saattavat hiertää/painaa/puristaa tai lisää silikoniläpyskän päkiän alle, modifioi kengät kuntoon ennen H-hetkeä :D (kuulostaa ihan suunnitelmalta!)

Tässäpä nuo nyt on, minun hääkenkäni! <3Seuraavan kerran tavataan korujen äärellä.. Sillä korvakoruni ovat matkalla Timanttisille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätät jäljen!