inspiraatio

inspiraatio

maanantai 18. tammikuuta 2016

Kauniita unia, Hääyön kuumaa huumaa

Hääyö... Missä se vietetään ja miten varustautua :) 

...onko se elokuvamaisen romanttinen, läheisyyden ja rakastelun täyteinen yö vai kaadutaanko sänkyyn poikittain, pitkän päivän päätteeksi? Se varmaan kannattaa miettiä etukäteen ja siirtyä juhlista sen mukaan hääyötä viettämään! 

Eikä ehkä kannata ladata mitään valtavia odotuksia hääyön suhteen ja sitten pettyä. Mielummin odottavaisin mielin ja yllättyä ;) 

Ei taida olla enää nykyään sanottua, että hääyötä mennään viettämään kotia kauemmaksi tai että edes juhlapaikalta poistuttaisiin. Onneksi jokainen saa tehdä tavallaan ja vaihtoehtojakin on paljon!

Nappasin taas netistä muutaman inspiraatiokuvan hääyötä miettiessäni


hotelliyö

tai ehkä lämpöä laavulla?

eikä telttailukaan ole poissuljettua..


Mutta mihin me päädyimme?

Me ollaan ehkä tylsän tavallisia, eikä tässäkään asiassa poikettu valtavirrasta tai tehty mitään uutta ja innovatiivista valintaa ;) 

Me varattiin Haikon kartanosta sviitti hääyöksi ja vielä seuraavaksi yöksi. Miksi seuraavaksikin yöksikin? No ajateltiin, että eihän me ehditä yhtään nauttia toisistamme, jos puolenyön tienoilla juhlatilalta könytään kartanolle ja aamulla luovutetaan huone pois... Ei mitään järkeä! 
(..ja kun sain oman äitini ylipuhuttua viettämään ekstra-päivän lasten kanssa, niin pakkohan tästä on kaikki ottaa irti! Meillä kun ei tällaisia kahdenkeskisiä hetkiä muutoin ole..)

Nyt meillä on koko seuraava päivä aikaa vain olla. Käydä ehkä kylpylän puolella, syödä hyvin, nauttia toistemme sataprosenttista läheisyyttä ja huomiota, pääasiassa vain olla ja tuijottaa toisiamme silmiin, rakastaa! Ihanaa.

Tässä muutama kuva sviitistä
Ja nyt pitää sitten vielä malttaa odottaa ja ehkä vähän jopa jotain uutta ja kivaa alusvaatetta ostaa.. Jotain yltiöromanttista ja valkoista. (hassuja mielleyhtymiä siitä mitä haluan!)

Mutta nyt, 
Seuraavaan kertaan ja seuraaviin aiheisiin!2 kommenttia:

  1. Kuullostaa oikein ihanalta valinnalta että on vielä seuraavankin yön hotellissa :) Saa todellakin rentoutua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin! Vähän luksusta elämään ja pieni hetki vain kaksin, silloin sitä jaksaa taas uudella energialla arjen pyöritystäkin :)

      Poista

Kiitos kun jätät jäljen!