inspiraatio

inspiraatio

maanantai 11. tammikuuta 2016

Esiintyjä häihin, järki vai tunnevalinta?

Niinkuin kaikki varmasti tietää ei ole ihan helppoa löytää hyvää esiintyjää hääjuhliin. No paitsi jos on joku tuttu vihjaamassa tai kaveripiirissä sattuu hyvä bändi löytymään, mutta meillä ei ainakaan näin kivasti asiat olleet :)

Ollaan pohdittu ja pähkitty, että millainen esiintyjä halutaan? vai selvitäänkö jopa ilman?

Bilebändi vai viulisti


...Vai sirkus? Ehkä kenties Stand Up- komiikkaa?...Vaihtoehtoja ja mahdollisuuksia on nykyään niin paljon, että saat melkein mitä vain haluat!

Sitten tietysti yksi kysymys on raha. Paljonko rahaa on budjetoitu esiintyjään, paljonko on valmis siihen panostamaan?

Me jouduttiin puhtaasti ynnäämään, että mitähän meillä kustannukset nyt on ja onko miten paljon vielä jäljellä budjetista!

Meille (..minulle) kun tärkein kaikista, jos näin kylmästi on pakko kategorisoida, on se hääkuvaaja ja Tuomas Heinonen on hommaan jo aikoja sitten palkattu :) (hävettävän aikaisin olin kuvaajaan yhteydessä..)

Mutta esiintyjäkin on tärkeä ja sitä on oikeasti etsitty! On pyydetty demonauhoja tai kuunneltu näytteitä. On ollut paljon hyviä, mutta nyt vasta muutama viikko sitten löysimme sen, joka värisytti meidän molempien sisintä ja silloin ollaan oikean esiintyjän äärellä!

Nyt ollaan käyty esiintyjän kanssa keskustelua ja neuvonpitoa, sovittu päivästä ja pikkuhiljaa hahmottuu kokonaisuus!

Esiintyjiin törmäsin aivan sattumalta sosiaalisessa mediassa, kun istuin aamutakissani sohvalla, saunan jälkeen hiukset märkänä ja avasin heidän demonäytteensä. Istuin hiljaa ja vain kuuntelin, olin aivan ällistynyt ja hurmiossa. Isäntä tuli olohuoneeseen ja pysähtyi kun iskusta ovelle ja jäi kuuntelemaan. Sain soperrettua, että taisin löytää esiintyjän meidän häihin? Sitten istuttiin alas ja kuunneltiin uudestaan ja uudestaan ja kyllä, sähköpostia menemään ja tilannetta tiedustelemaan!

Ja voitteko kuvitella sen tunteen, kun odotatte vastausta kun tiedätte miten vaikeaa on löytää "se oikea", niin rakkaudessa kun musiikissa.

No vastaus tuli ja meidän päivämme oli vielä vapaana, joten äkkiä varausta kehiin ja neuvotellaan sitten kaikki yksityiskohdat myöhemmin :)

Saanko esitelllä hääjuhliemme esiintyjät:

Triolins

Kuva ja teksti lainattu yhtyeen kotisivuilta, www.triolins.weebly.com


"Camilla, Emmi ja Sanna ystävystyivät opiskeluaikanaan Sibelius-Akatemiassa. Kukin heistä on identiteetiltään vahvasti sekä viulisti että laulaja. Se sai heidät  yhdistämään musiikilliset voimansa. Näin syntyi yhtye Triolins. 

Triolinsin jäseniä yhdistää ennakkoluuloton asenne musiikkiin tyylilajista riippumatta sekä palo luoda musiikkia, joka liikuttaa. Esiintyessään naiset vaihtelevat suvereenisti laulusta pianoon ja viuluun, luovat kauniita lauluharmonioita ja vakuuttavat kuulijansa herkkyydellään.

Triolins sopii esiintyjäksi sekä romanttisiin häihin että tyylikkäisiin iltatilaisuuksiin. Yhtye taipuu niin laulu-viulu-piano-esitykseen, a cappella-lauluun kuin klassiseen viulutrioon. Tilaa Triolins tilaisuuteesi säväyttämään ja luomaan tunnelmaa! "

Ota yhteyttä: triolins@gmail.com


2 kommenttia:

 1. Onpa kiva, että se oikea esiintyjä löytyi teille! :) Vaikuttaa kyllä tosi lupaavalle!

  Mehän jahkattiin pitkään otetaanko bändiä.. no, etsittiin, tuumattin ja otettiin. Ja sitten kyseinen bändi perui myöhemmin, mutta onneksi uusi tilalle saatu oli kyllä aivan uskomattoman huikea, eikä oltaisi voitu parempaa bilebändiä saada! Niin se kohtalo puuttui täälläkin peliin ja sattumalta löytyikin meille sitten juuri se paras vaihtoehto :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kyllä enemmän kuin onnellinen tästä! :)
   Ollaan taas yksi asia lähempänä "To do"-listan loppua..

   Poista

Kiitos kun jätät jäljen!