inspiraatio

inspiraatio

lauantai 31. lokakuuta 2015

Hääpuvun etsintä, uhka vai mahdollisuus?

Nyt on pakko myöntää, että olen edelleen ilman hääpukua, enkä edes ole varma mistä ihmeestä lähteä liikkeelle..

Pukuja kun selaa, niin yltäkylläisyys ja miljoonat mahdollisuudet lipuvat silmien edestä. Jokaisen puvun kohdalla tulee katsastettua omaa kroppaa "meniskö toi mun muotoihin?" ,"olisko toi enemmän sitä mitä haen?", "ei ainakaan avointa kaula-aukkoa!", "paljon pitsiä, mites hihat?" ja näitä kysymyksiähän riittää!

Pian sitä huomaa kritisoivansa koko oman kroppansa ja toteavansa, että no joo ehkä noi on ihan kivoja mallien päällä, mutta ei tällasen tavallisen Suomalaisen lyhyen lännän ja tasapaksun naisen päällä ja sitten lyö koneen kiinni ja puku asia jäi taas siihen..

Meidän häät on elokuussa ja mun on kohta ihan pakko raahata kroppani ammattilaisten pakeille ja etsiä se mun pitsiunelma! (pitsi onkin ainoa vaatimus mikä mulla on, muutoin olen ihan kädet levällään, pää pyörällä..) Miten tää voi olla näin vaikeeta tai miksi mä teen siitä niin vaikeeta..

Viime kesänä mulle tuli sellainen outo "kylläisyys" häiden suunnittelun suhteen ja oli pakko keskittyä omiin harrastuksiin, työntää tämä romanttinen hömpötys taka-alalle ja nielaista. Vain, jotta mä pystyin taas keskittymään siihen, mitä minä ja me halutaan, ei siihen, mitä kaikkea muut haluavat tai mitä on mahdollista haluta! Ja tämä olikin oikeasti tosi vaikea erottaa jossain kohtaa... (ja meinaa ne mun ideat edelleen lähteä kiitoon ja aivan överiks, mutta kun hetken pohdin asian järkevyyttä, niin saan taas paletin kasaan.) Hienoista tasapainoilua tämä häiden suunnittelu ja järjestely :)

Ajatus omasta puvusta ei ole muuttunut mihinkään tuon ensimmäisen aiheesta tekemän postaukseni jälkeen, mutta tässä pientä ajatelmaa taas! Uusimpana rakkautena on tuo selän pitsi ja se on ehdottomasti sellainen, jonka pyrin omaan pukuuni saamaan.. (kuvat lainattu netistä)


 

 
 
Kuva Tuomas Mikkonen


 

 

 
 

Ehkä näiden ajatusten kanssa on vain varattava sovitukseen aika ja toivottava, että se unelmien puku minutkin löytää :)

6 kommenttia:

 1. Rohkeasti vain kokeilemaan! Sillä tavalla saa pukuihin niin paljon paremman tuntuman kuin vain kuvia koneelta katsomalla :) selän pitsi kuulostaa ihanalta ja kuvien perusteella näyttää todella kauniilta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet varmasti oikeassa! Nyt täytyy vain rohkaistua ja varata se aika, sillä pian tässä tulee jo aikataulu vastaan, jos pukua pitää odotella :)

   Poista
 2. Jännitys pois ja ammattilaista tapaamaan, ettei kiire iske. Ja fiilis on mitä mahtavin, kun unelmien puku on tilattu ja voi keskittyä taas muihin asioihin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Olet aivan oikeassa ja aion nyt ottaa heti tammikuun alussa tämän asian käsittelyyn, enkä enää pitkitä etsintää :) Kiitos!

   Poista
 3. Yhdyn edellisiin, ammattilainen osaa myös valita sinulle pukuja, jotka tuovat parhaat puolesi esiin. Kaupoille mars, ihan jo senkin puolesta, että joidenkin pukujen toimitusaika on 6kk, on kurjaa jos tarvitsee stressata ehtiikö puku perille ja jääkö aikaa muutostöille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo 6kk toimitusaika on tosiaan kummitellut takaraivossa, joten nyt on syytä jo pukuasia ottaa käsittelyyn :) Kiitos kun potkitte eteenpäin!

   Poista

Kiitos kun jätät jäljen!