inspiraatio

inspiraatio

torstai 17. syyskuuta 2015

Liebster award, mikä ihme se on?

Ohhh...Minulle on myönnetty Liebster award, mitä kummaa, mikä se on?
Ja eikun ihanien blogien ääreen ja selvittämään, mistä kummasta on oikein kysymys :) Ja selvisihän se!

Näin hienon selvennöksen löysin minulle palkinnon antaneen Walkbesideyou blogin Susannalta. (ja muutama muukin oli ehtinyt haasteen heitämään, joten kiitos myös syntynytminuksi , sekä insinoorinmorsian blogien kirjoittajille!)

"Palkinnon tarkoituksena on saattaa pienempiä blogeja, muiden bloggaajien ja lukijoiden tietouteen ja tässä vielä haasteen säännöt:

1. Kiitä palkinnon antajaa ja linkkaa hänen blogi postaukseen
2. Laita palkinto esille joko postaukseen tai sivupalkkiin
3. Vastaa palkinnon antajan esittämään 11 kysymykseen
4. Nimeä 5-11 blogia, jotka mielestäsi ansaitsevat palkinnon ja joilla ei vielä ole hirveästi lukijoita
5. Tee uudet 11 kysymystä, joihin palkitsemasi bloggaajat vastaavat
6. Lisää säännöt postaukseen
7. Ilmoita palkitsemillesi bloggaajille palkinnosta ja linkkaa oma postauksesi, jotta he tietävät mistä on kyse. "


Kiitos Susanna ja tässä on vastaukseni kysymyksiisi :


1. Kuvaile jokin elämäsi huippuhetkistä

-Nyt kun ollaan kerran hääblogien maailmassa, niin haluan valita tähän erään tärkeän hetken rakkauteen liittyen. Sillä ensitapaaminen oman kullan kanssa on syöpynyt sydämeni koteloihin ja muistan varmasti ikuisesti sen "WAU!"- fiiliksen, kun mieheni asteli alas portaita ja minä olin ensimmäistä päivää työmaalla. Ne siniset silmät porautuivat sieluuni silloin ja tekevät niin edelleen, 4 vuoden yhdessäolon jälkeenkin.

 2. Kuka on roolimallisi ja miksi?

-Tämä kysymys on yllättävän vaikea, sillä minulla ei ole oikein millään elämänialueella roolimallia. Mutta jostain syystä mieleeni tulee kuitenkin minua 5 vuotta nuorempi pikkusiskoni, joka on varustettu maailman suurimmalla sydämellä ja kun lapsista on kyse, niin myös suurimmalla sylillä! Hän on inspiroiva ja ihailtava persoona.

 3. Mikä hääsuunnittelussa on ihaninta?

- Ehkä just se, että saa suunnitella ja kuvitella miten päivä voisi edetä. En kuitenkaan lataa liikaa odotuksia, pikemminkin luon mahdollisuuksia.

 4. Entä kamalinta?

- Se, että pian se suunnittelu loppuu ja huomaa seisovansa siellä alttarilla, suusta kuuluu "Tahdon!" ja yksi sivu elämässä on jälleen käännetty, samoin blogi jää elämään omaa elämäänsä ja kenties vielä joskus jonkun eteen löytää!

 5. Millainen olisi unelmiesi asunto?

-Tämä on tosi helppo kysymys. Ehdottomasti suuri hirsitalo keskellä metsää, jonka taaimmainen seinä olisi lasia ja näkymä avautuisi joelle tai järvelle. Talo sijaitsisi pohjois- Suomessa, jossa on maailman sykähdyttävimmät juoksureitit luonnon keskellä!

 6. Paras vuodenaika ja miksi?

- Syksy. Rakastan luonnon muutosta ja värien loistoa, rakastan tihkusadetta, joka kastelee kasvot juoksulenkillä ja varpaat metsäpoluilla. Maahan pudonneet kahisevat lehdet jalkojen alla, saavat hymyn huulille ja tekisi mieli juosta uudestaan ja uudestaan niiden yli, ihan kuin lapsena!

 7. Mikä on mielestäsi paras ikä mennä naimisiin?

-Paras ikä on silloin, kun on oikeasti löytänyt ihmisen vierelleen, jonka kanssa tuntee olonsa turvalliseksi ja on 110% varma, että tämä on se ihminen. Tämä on se ihminen, jonka vierestä haluan herätä loppuelämäni, tämä on se ihminen, joka pyyhkii kädellään hiussuortuvan kasvoiltani suudellakseen minua, tämä on se ihminen, jonka kanssa uskallan riidellä ja sopia, tämä on SE ihminen, jota MINÄ RAKASTAN!

 8. Mikä on mielestäsi paras jälkiruoka?

-Minä rakastan suklaata, joten suklaa missä muodossa tahansa!

 9. Minne haluaisit matkustaa ja miksi?

- Olemme puhuneet häämatkasta ja tällä hetkellä molemmat haluamme Malediiveille, joten se on tällä hetkellä ensimmäisenä mielessäni. Haluan myös käydä viikonloppulomalla Pietarissa, Lontoossa, Tukholmassa.. Pidemmällä lomalla Roomassa, Venetsiassa, Barcelonassa, Egyptissä... Irtiottoja arjesta ja uusiin kulttuureihin tutustumista, siksi minä haluaisin käydä mahdollisimman monissa paikoissa!

 10. Oletko unelma-ammatissasi? Jos et, mikä se olisi?

- Olen menossa kohti sitä, sillä opiskelen AMKssa työn ohessa ja koen, että tämä ala on juuri minua varten. Olen siis puuseppä ensimmäiseltä ammatiltani, mutta eksynyt rakennustyömaalle ja tällä hetkellä kouluttaudun rakennusalan työnjohtoon, joten tuleva rakennusmestari (kenties myös rakennusinsinööri) täällä huiskuttaa, moi!

 11. Mikä on parasta hääbloggaamisessa?

- Muiden blogeista inspiroituminen. Omien ajatusten jakaminen ja selventyminen, kun ne ovat "paperilla" :)
Mahtavalta myös tuntuu, kun joku joskus jättää jäljen käynnistään!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ja koska en löydä enää yhtään blogia, jota ei jo olisi haastettu. niin päätän nyt tylsästi vain julkaista tämän ja jos kohdalleni osuu vielä joku, joka haastetta kaipaa, niin laitan omat kysymykseni ja haasteen eteenpäin :)

Olipas hauskaa välillä miettiä tällaisia juttuja! Kiitos siis haasteen keksijälle :)


Paolo Coelhon ajatelma


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätät jäljen!