inspiraatio

inspiraatio

tiistai 14. huhtikuuta 2015

Juoksu vapauttaa muutakin kuin hikeä....

Olen tainnut mainita, että liikunta on lähellä sydäntäni ja se on maailman paras tapa purkaa stressiä!
En ole mikään lapsuudesta asti liikkunut, super-urheilija, vaan nainen, joka kahden lapsen jälkeen huomasi, että liikunta saa jaksamaan arjen pienet vastoinkäymiset ja, että minusta on liikkumaan..

Juoksu on tämän morsiammen ykköslaji, jos ne nyt arvojärjestykseen laitetaan. Kun laitan lenkkarit jalkaan ja suuntaan metsäpolkuja tutkimaan, niin mikään, ei mikään paina mieltäni ja olo on kevyt! Sunnuntaina olin koiramme kanssa 1h30min juoksulenkillä, joka oli pitkin metsää juoksua, ristiin rastiin polkuja tallaten, kaatuneiden puiden yli hyppien....Mahtavaa!!
(kerkes siellä vähän kuvaamaankin :) )


Endorfiinejä

vauhdinpitäjä

Nike Pegasus
Ai olenko koukussa? No olen.... en tiedä mahtavampaa fiilistä kun Runners flow, siinä mieli on aivan muualla kuin omassa päässä ja tossut vain kulkevat eteenpäin!!
Ja ei, ei ne tosiaankaan aina kulje kuin itsestään, joukkoon mahtuu paaaaaaljon myös niitä jalat tuntuu betonilta, onko tässä nyt mitään järkeä- lenkkejä. Silti nuo hyvät lenkit ovat niitä, jotka saavat jatkamaan, aina vaan kauemmin ja pidemmälle!
Nyt olen aloittanut taas myös salilla käymisen, jotta saan lihasvoimaa ja kroppaa vähän kurottua kasaan :) Tässähän on äitiysloma (+vanhempainvapaa) lopuillaan ja töihin paluu kolkuttelee ovella, joten pakko on vähän menetettyjä voimiakin hankkia takaisin, sillä rakennusmiehen työt ei ihan kevyimmästä päästä ole, enkä halua olla aivan kuitti, kun töihin paluu on edessä.
Mahtavan ohjelman minulle laati salilla kunto-ohjaaja ja innolla käyn 3x viikossa tunnin treenin tekemässä ja juoksua 3-4x viikossa. Eiköhän näillä eväillä morsian pysy kunnossa ja mieli kevyenä :)

Ja mikä mahtavinta, nämä eivät ole mitään dieettejä vaan tapa elää, olla ja hengittää!!
Ruokavalioni ei ole tiukka fitness-dieetti, eikä hiilareita pakoileva ketoosi.... Syön pitkälti Paleon säännöillä, paljon puhdasta hyvää ruokaa ja pieniä annoksia! Ja herkuttelenkin välillä, ihan hyvällä omalla tunnolla :)
...Ja yksi iso motivaattori on se unelmien hääpuku!! Syksyllä alkaa pukujen sovitus ja sen oman unelmamekon etsintä :) En kuitenkaan ihan yhtä tiukkaa morsian-dieettiä vedä, kuin pariskunnat uudessa reality-ohjelmassa..huh..Aika kovia tuloksia ovat tehneet!

Onko muilla omia morsianprojekteja? tai loppuelämän muutoksia menossa?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätät jäljen!