inspiraatio

inspiraatio

sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Hiusten koristeet hääpäivänä

Olen pitkään jo miettinyt, että haluaisin hääpäivänäni kantaa tiaraa, kuin oikea prinsessa ja säihke häikäisisi koko juhlakansan ja tyttömäiseen tapaan kuvitellut ne tuhkimon hevoskärryt kaartamassa kirkon pihamaalta juhlapaikalle... Sadun siivittämänä olen päässyt jo melkein perille, kunnes tajusin, että ei, ei tuo ole meidän näköisemme tarina :)

Haluan hiukan kimallusta ja vähän säihkettä hiuksiini, mutta en prinsessan tiaraa tai hevoskärryjä!

Ja niinkuin monet muutkin morsiammet, minä ihastuin Ninkan ihaniin hiuskoruihin! Löysin juuri sen oman näköisen ja toivomaani, hiukan keijumaiseen ja pörröiseen kampaukseen sopivan hiuskorun!

Mallisto löytyy täältä!

Tässä oma rakkauteni:


(Ninka.fi)


ihana hiuskoruni!


Tämä koru on siis koristanut jo toisen onnellisen morsiammen kampausta ja minä onnekas sain sen alle puoleen hintaan! Olen niin onnellinen tästä korusta...

Voin jo miltei nähdä itseni pitsisessä puvussa, hiukset kevyellä ja huolittelemattomalla nutturalla ja tämä koru kokoaan sen kaiken prinsessamaisuuden, mitä kaipaan!

Tuleekohan jo liikaa jos lisään pitsireunaisen pitkän hunnun kokonaisuuteen, ainakin vihkimisen ajaksi? En tiedä voinko luopua hunnusta kokonaan, se kun tuntuu niin perinteiseltä!

Onko muut löytäneet hiuskorun tai tiaran koristamaan kampaustaan? Ja miten olette ratkaisseet hunnun kohtalon?

Ihanaa alkavaa kevättä! Mahtavaa nähdä auringon välillä pilkistelevän pilvireunojen takaa!

2 kommenttia:

  1. Onpa ihana hiuskoru! Tuollaisen kelpuuttaisin omaankin häälookiin silmänräpäyksessä :) Jos susta tuntuu, että haluat hunnun niin anna palaa vaan! :) Se on sun päivä :) Saatan päätyä itse huntuun ja hiuskoruun myös, mutta huntu lienee hyvin simppeliä mallia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on kyllä kans sellainen pinttynyt mielikuva hunnusta, joten kyllä mä varmaan siihen päädyn tai ainakin vihkiseremonian ajaksi :) Ihanaa kuulla, etten ole ainoa joka haluaa vähän kaikkea ;)

      Poista

Kiitos kun jätät jäljen!