inspiraatio

inspiraatio

keskiviikko 11. helmikuuta 2015

Tuletko Kaasokseni

Mitäkö olen puuhaillut, no.....
Olen nyt vihdoin kasaillut kaasojen kosimis-pakettia ja pikkuhiljaa alkaa oleen tarvittava kasassa!
Koko paketin idea on siis pyytää kaasoja tehtäväänsä, sekä ojentaa apuvälinepakkaus morsiammen kestämiseen, niin hääpäivänä kuin tapaamisissa!
Jäljellä on hienosäätöä ja muutama pikkujuttu, niin olen valmis ovelta ovelle polvistumiseen :)

Tilasin laatikkoon kaikille (toivottavasti)tuleville kaasoilleni, hopeiset sydän kaulakorut, pienen käsintehdyn suklaakonvehti lajitelman, sekä ystävän kahvia. Lisäksi mukaan tulee jo valmiiksi ostetut viinilasit, pieni kuohari- tai viinipullo ja korvatulpat, kenties Disneyn prinsessalaastariakin..

Turkoosiin korttiin kirjoitan vain päälle "TAHDOTKO?" ja toiselle puolen sitten loput kysymyksestä ja selityksen tavaroille.

Tässäpä alustavaa kuvaa ja sitten ihan valmiista vasta myöhemmin....
tulisitko?

sydänkoru


Näitäkin on ollut niiiiiin ihana kasailla ja miettiä! Ideoitahan on toki netti pullollaan, mutta yritän pitäytyä oman näköisessä.

Ihanaa tulevaa ystävänpäivää <36 kommenttia:

 1. Tuo on kyllä kiva ajatus pyytää kaasoksi pienellä survival-paketilla. Varmasti lämmittää myös kaasojen mieltä, kun asian eteen on selvästi nähty vaivaa ja panostettu:)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin minäkin ajattelin, että pieni vaiva heidän eteensä, poikii myös pientä vaivannäköä toiseen suuntaan, sillä kyllähän kaasot saavat kuitenkin jonkinlaisen stressin kantaakseen hääpäivänä :) (ainakin itse kaasona, kannoin vastuun painavaa taakkaa harteillani ystäväni vihkimisestä yömyöhään..)

   Poista
 2. Kivat paketit ja toivottavasti vastaukset ovat myöntävät :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan.. paketit odottavat pöydällä sitä oikeaa hetkeä! Minun täytyy vielä viiko odottaa, jotta eräs toivottavasti tulevista kaasoistani, saa yhden oman elämänsä suuren kysymyksen selvitettyä ;) Sitten minä hyökkään :D

   Poista
 3. Ihana idea! Itse pyysin kaasojani tuossa tammikuussa viemällä heidät hienoon kahvilaan ja ojentamalla jokaiselle häämessulipun käteen ja kysymällä, tulevatko kaasoikseni :) Voi sitä ilon ja onnen määrää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtava idea tuokin! On ihanaa, kun saa yllättää ystävät ja pyytää osaksi omaa hääpäiväänsä :)

   Poista

Kiitos kun jätät jäljen!