inspiraatio

inspiraatio

perjantai 6. helmikuuta 2015

Polaroid kamera löysi kotiin

Niinkuin jo aiemmassa postauksessa vähän vihjasin, niin ostin polaroid kameran itselleni! Pitäähän jokaisella valokuvausta rakastavalla tällainenkin olla!(Eikö?)
Onneksi tuo parempi puoliskoni ottaa nämä mun villitykset ihan mukavasti vastaan ja hymähtelee vain...

Kamera tulee tosiaan häissä Photoboothia varten ja laitan vielä helpon ohjeen kameran vierelle, jotta ei jää epäselvyyksiä, vaikka kamera onkin tooooosi yksinkertainen käsiteltävä. Oletan, että kun ihmiset saavat itse kuvata toisiaan, niin ovat kenties rennompia ja uskaltavat hullutella enemmän kuin kuvaajamme edessä, joten siksi pädyin tähän ratkaisuun.

Kamera on tosiaan ostettu Telefotosta ja kulkee nimellä, Fujufilm instax mini 90, Neo Classic.
Ja tältä se näyttää, muutaman koekuvan napsastuani :Polaroid kameran ensi käyttöTuli sieltä postista muutakin kivaa, nimittäin vähän häärekvisiittaa :)
Ihan innoissani hipelsin ja hypelsin laatikollista tavaraa ja kenties hieman sekopäisen onnellisena, selitin suu vaahdossa isännälle mihin nämä kaikki on tulossa... ( Nämä on niitä emännän kotkotuksia ja isännän silmänpyörityksiä..)

Nyt on karkkibuffaan ja Photoboothiin osa jutuista, samoin saippuakuplat kirkon pihaan ja vähän kaikkea muuta pientä ja ihanaa <3laatikollinen rakkautta
...häät ovat askeleen lähempänä!


Ehkä olen vähän höperöitynyt ja hiukan hullukin, häiden suunnittelussa, mutta voi mahdoton kuinka ihanaa sitä omaa suurta päivää on suunnitella ja askel askeleelta lähestyä!

Olettehan te muutkin vähän höperöitä, kun omien häiden suunnittelusta puhutaan?

2 kommenttia:

  1. Mistä ostit polaroid-kameran? Olen myös harkinnut, että meidän häiden photoboothia varten sellaisen hankkisin, mutta vielä en ole asiaan ehtinyt perehtymään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Mä tilasin tuon netistä, Telefoton sivuilta ja olen ollut tyytyväinen :) Olen sillä nyt harjoitellut yhden rullan, ettei tarvitse hääpäivänä pyöritellä sitä ihmeissään.

      Poista

Kiitos kun jätät jäljen!