inspiraatio

inspiraatio

torstai 22. tammikuuta 2015

Rattaat pyörii ja morsian nauttii

Olen ollut pieni pyörremyrsky ja laittanut isot asiat järjestykseen.. Niin siis häihin liittyvät :)

Isäntähän siis varasi meille kirkon, kun minä"vähän" painostin ja häiriköin häntä työpäivän aikana.. Noh, oli se saatava nyt varattua, jotta voin huokaista ja nauttia suunnittelusta! (miksi miehet ei ole aina ihan samaa mieltä, siitä koska ne asiat pitää olla varmoja?)
Itse otin yhteyttä juhlapaikan emäntään, jolta olin jo aiemmin kysellyt varaustietoja :)
Ja sain meille tänään virallisesti varattua juhlatilan..

Meidän häät tanssitaan iki-ihanassa Kiialan kartanossa! Sen kauneus salpasi meidän hengen, kun kävimme pihassa pyörähtämässä ja ihailemassa kartanon loistoa viime kesänä! Eikä mikään muu ole tuntunut samalta, joten on luotettava omaan tunteeseen. Uskon, että tämä on vähän sama kuin tunne sen oikean ihmisen löytymisessä tai oikean hääpuvun sovittamisessa, jos jokin sisällä liikahtaa ja olo on varma ja lämmin, niin ei kannata epäröidä!


Kiialan kartano


Ja nyt kun meillä on kirkko, sekä juhlapaikka varattuna, voin aloittaa Kaasojen tulisitko?olisitko?- laatikoiden kasauksen ja toimittaa ne perille ;)Tulisitko kaasokseniJa, koska kaikki ei ikinä mene niinkuin toivoisi, niin....Valokuvaaja, jonka olisin halunnut, joutui ikävä kyllä kieltäytymään, sillä hän ripustaa kamerat naulaan juuri vuodeksi 2016... Mutta olen kääntänyt netin ympäri ja listannut muita hyviä, ne täytyy vielä sulholla hyväksyttää ja aloittaa tiedustelu-pommitus :)
Eiköhän meille se oikea kuvaajakin löydy, se vaatii nyt vain vähän enemmän etsiskelyä ja luopumista tuosta ensimmäisestä!


Ihanaa loppuviikkoa kaikille, minä kuljen hymyssä suin ja odottaen :)

2 kommenttia:

  1. Onnea juhlapaikan varaamisesta! Harmi, että toivomaasi valokuvaajaa ei pystynyt varaamaan :/ Onneksi Suomi on kuitenkin täynnä taitavia kuvaajia ja teillekin se sopiva varmasti vielä löytyy :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Sain kasattua onneksi 5 seuraavkasi parasta kuvaajaa ja nyt täytyy laittaa kyselyä menemään :) Helpottavaa kun alkaa nämä isot asiat oleen varattuina ja loput on sitten hienosäätöä ;)

      Poista

Kiitos kun jätät jäljen!