inspiraatio

inspiraatio

torstai 8. tammikuuta 2015

miten tässä aina käy näin...

Joululomat on takana ja kevätlukukausi alkaa koulussa, mutta miten ihmeessä mulla on aina lähiopetus viikonloppu kun olis häämessut, miten voi osua aina samaan aikaan?
Tässä on pakko olla joku korkeemman kosketus, joka johdattaa niille oikeille messuille :) tai säästää sulhoa morsiammen hulluudelta..)

Nyt tulevana viikonloppuna olis täällä melkein kotikulmilla tällaiset ja eih, mä istun koulunpenkillä miettimässä pientalon rakennussuunnitelmia ja -kustannuksia :) (vaikka kivahan se on päästä uuden aiheen kimppuun koulussakin, mutku mä haluun häähömpöttää....)

Isännä kanssa tässä taannoin käveltiin yhden sisustusliikkeen ohi ja rakastuttiin muutamiin kynttilöihin, jotka aiotaan laittaa pöytäkoristeiden joukkoon ja annetaan sitten vaikka juhlan jälkeen ihmisille mukaan, nykyään tuskin monessakaan paikkaa saa kynttilöitä poltella?

kullanhohtoa
Ja samasta kaupasta löysin tällaisen ihanan "matkalaukun", johon voisi keräillä vaikka "vinkkejä hääparille", "sano se runoin"-kortteja tai ehkä ne photobooth-kuvat.....

..täytä arkku rakkaudella..Yritän parhaani, jotta ehtisin häämessuille pyörähtään, mutta mene sinä, jos tämän luet ja innostut häähullutuksista!

Ihanaa alkuvuotta ja nauttikaa lumesta <3

2 kommenttia:

 1. Voi ei, toivottavasti joku häätapahtuma sattuu sopivampaan aikaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä :) On tää kyllä uskomatonta....
   Ihanaa kun joku ymmärtää mun tuskan! :)

   Poista

Kiitos kun jätät jäljen!