inspiraatio

inspiraatio

tiistai 27. tammikuuta 2015

Hääkuvaajan etsintä, on kuin puolison valinta?

Otsikko sen jo sanookin, vaan onko se niin?

Yleensä ensimmäinen askel hääkuvaajan etsinnässä on kartoittaa alueensa hääkuvaajat ja sen jälkeen aloittaa heidän portfolioidensa läpikäynti..Sekä tutkia ihmisten kommenteeja henkilöstä, jos niitä löytyy! Mitä se portfolio sitten kertoo?

Minä itse pidän tärkeänä kriteerinä, että kuva herättää tunteita ja mitä paremmin kuvaaja on jonkin tunteen tai tunteita herättävän asian, saanut kuviin ikuistettua, niin sitä enemmän kuvaa katseleva ihminen saa hänen tuotoksistaan! Kaikkihan eivät kuvia katso samalla tavalla ja siksi hääkuvaajan löytyminen onkin oikea"projekti", koska se juuri minun sisintäni liikuttava kuvaaja, ei välttämättä sano jollekin toiselle mitään. Mutta näinhän se on puolisoiden valinnassakin! Ihmisessä ja myös kuvaajassa täytyy olla se jokin, mikä saa kiinnostumaan ja palaamaan aina uudelleen hänen äärelleen...

Olenko jo johdatellut teidät aiheeseen ;)

Huomaatte kenties, että minä löysin meille sen oman hääkuvaajan! Aivan supermahtavan oloinen tyyppi ja vuorokaudessa saatiin sovittua: Mitä?Missä?Mlloin? Paljonko maksaa ja sopimus lyötyä lukkoon.. Päivässä!

Kyseinen kuvaaja on Tuomas Heinonen, hänen kotisivunsa löytyvät täältä! (Tuomaksen tuotoksia pääsee näkemään myös facebookissa)

Käykää ihmeessä ihailemassa hänen kuviaan ja otoksiaan, vaikka luontokuvaus onkin hänen intohimonsa, niin tuskin häätkään kalpenevat rinnalla ;) (Tulen toki häiden jälkeen kirjoittamaan ihan oman osionsa hääkuvauksesta ja kerron miten meni ja oliko lopputuote sellainen, kuin oli sovittu :) )

@Tuomas Heinonen

@Tuomas Heinonen


En osaa edes sanoin kuvailla, kuinka ihanaa on kun yksi päivän tärkeimmistä asioista on nyt sovittu ja saan "vain" odottaa tuota suurta päiväämme ja tottakai niitä kuvia, jotka Tuomas saa meistä ikuistettua :) Kerrankin on siis hyvä olla superajoissa liikkeellä, että löytää ja saa haluamansa!

Näihin kuviin ja tunnelmiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätät jäljen!