inspiraatio

inspiraatio

maanantai 1. joulukuuta 2014

Vauvasta Taaperoksi

Niin se on vuosi pyörähtänyt ja meidän kuopus täyttää tänään vuoden. Käsittämätöntä.
Onneksi me aikuiset pysytään kuitenkin aina yhtä nuorina ja nätteinä, eikä aika saa otetta meistä ollenkaan. Lapset vain ympärillä kasvaa ja kehittyy. (Tästä ajatuksesta en aio luopua..)"kato äiti, mä seison kohta ihan ite.."
"siskon kaverisynttärikutsu on hyvääää.."
Tosiaan tässä kaiken hulinan ja hälinän keskellä ehditään aina muutama ajatus sulhon kanssa vaihtamaan myös häihin liittyen ja nyt ollaankin saatu päätettyä meidän teemavärit. Kyllä teemavärit.. Hiukan itseänikin naurattaa, että me tosiaan tällainen asia tosta noin vaan, lennossa päätetään ja kaikki isot päätökset on vielä ihan auki :) Mutta tokihan tämäkin on tärkeä!

Tämä tuli oikeastaan ihan vahingossa remontti-ideoiden yhteydessä ja vähän samaan tapaan kun seinien väriä ja materiaaleja mietittiin, heitettiin myös häät samaan kasaan. Nyt on olohuoneen remontti ja häät sovittu samassa keskustellussa, eipä voi sanoa, että oltais tehottomia :D

Meillä on tosiaan aivan käsittämätömän kiireinen kesä edessä, sillä keittiöremontti kolkuttelee ovella. Me ollaan siis kyllä jo tehty kaikki suunnitelmat ja päätökset, lyöty sopimus lukkoon Puustellin kanssa ja sovittu toimitus ensi kesään. Enää on vain meidän kahden rakennusmestarin revittävä keittiö atomeihin, aukaistava lattiat ja asennettava uudet pinnat. Puustellin pojat tai tytöt asentaa keittiön, se on nopeampaa kuin, että me kaksi "milli-Villeä" yrittäisimme säätää ja kääntää :)
Ja nämä kaksi pienokaista ei ainakaan helpota remontin toteutusta, mutta eiköhän siitä selvitä.

Lupaan kiusata teitä siis remonttipäivityksilläkin tulevaisuudessa! Tämä on oikeastaan rintamamiestalon omistajan arkea, aina on jostain joku nurkaa auki :)

Tässäpä pieni kuvapläjäys väriteemasta :


Valkoinen on pääväri
Kulta pieninä yksityiskohtina
Poltettu oranssi on sulhon lempiväri

Ruskea morsiammen lempiväri
 
Turkoosi sopii kaikkien kanssa

Tässä kaikki kivasti yhdessä2 kommenttia:

  1. Tosi kivat teemavärit teillä! Ihanaa nähdä täällä hääblogimaailmassa välillä vähän erilaisempiakin väriyhdistelmiä :)

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos tuhannesti :) Aina on ihana saada palautetta omista visioistaan. Sitten vaan toivotaan, että saadaan nämä värit vielä itse juhlassa esiin, samoin kun ne päässä on...

    VastaaPoista

Kiitos kun jätät jäljen!