inspiraatio

inspiraatio

maanantai 8. joulukuuta 2014

Juhlakampaus

Lupailin tuossa aiemmin, että pohdin vähän hääkampauksia ja miksei siis ihan juhlakampauksiakin, sillä onhan nyt vuoden yksi kovimmista juhlasesongeista.

Omat hiukseni ovat pitkät, yli puolen selän, joten olen jo pohtinut erilaisia vahtoehtoja oman kuontaloni sitomiseen hääpäivänä. Koska pukuni toivottavasti tulee olemaan pitsinen, juhlamme juhlitaan kartanossa (ja minun olisi pitänyt elää 1800-luvulla..) haluan, että kampaukseni olisi sellainen luonnonlapsi tai ehkä jopa keijumainen, ei liian huoliteltu.

Tässä on muutama hyvä vaihtoehto ja aika paljon juuri minun näköisiä:
Tässä on keijupölyäYksinkertainen ja hento
Tämä on ihanan kevyt,mutta aika laitettu

Tämä on aivan käsittämättömän kaunis

kevyt ja ei liian laitettuJa kampauksiahan on niin monta kuin morsiantakin. Vaikeaa on valita ja löytää se omanoloinen ja kokonaisuuteen sopiva kampaus.

Minä rakastan pohtia kampauksia ja näitä pieniä yksityiskohtia, miettiä miltä minä tulen omana hääpäivänäni näyttämään(sulho näyttää aina hyvältä), enkä meinaa pysyä housuissani. Miten maltan odottaa vielä yhden kesän yli ja sitten voin sanoa, että seuraava kesä on meidän!

Oliko tai onko muilla morsiammilla selvä visio omasta häälookista?
(kenties jo näin ajoissa, kun minulla? :) )
Ihanaa joulun odotusta ja jokaiselle vähän jouluntaikaa!


2 kommenttia:

 1. Osaan niin samaistua tuohon tunnelmointiisi :) Ihanaa haaveilla ja visioida koko päivää ja tietenkin niitä merkittäviä yksityiskohtia! Minä olen ihaillut kampauksia aivan laidasta laitaan ja varmaan reilun vuoden päästä pitäisi vähitellen tietää mitä päähänsä tahtoo tehtävän. Mutta kun maailma on täynnä niin paljon ihania ideoita! Käy ihmeessä kurkkaamassa oman blogini puolelta lisää ideoita ;) tahtovatkovasti.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo ideoiden ja valintojen paljous saa välillä tämänkin morsiammen pään pyörälle :) Välillä on todella vaikea valita se juuri minua tai meitä kuvaava vaihtoehto, kun kaikki on niin ihania!
   Ja kiitos blogi vinkistä, käynpäs visiitillä ;)

   Poista

Kiitos kun jätät jäljen!