inspiraatio

inspiraatio

torstai 6. marraskuuta 2014

Ensilumen taika

Nyt se vihdoin tapahtui, nimittäin ensilumi satoi maahan :)
Aivan hölmöä miten aikuinen ihminen taantuu lapsen tasolle vain näkemällä tämän valkean aineen satavan taivaalta ja valaisevan mustan maiseman.
Me istuimme kuumeessa olevan pikku-ihmisen kanssa ikkunan äärellä piiiiitkän tovin ja katselimme kuinka hiutaleet hiljalleen laskeutuivat maahan, näin tuon pienen ihmisentaimen silmistä kuinka ihmeelliseltä tämä hänestä tuntui. Onhan tämä hänen ensimmäinen virallinen talvensa tai ainakin ensimmäinen, jonka hän muistaa, sillä mellä juhlitaan 1- vuotis syntymäpäiviä joulukuun alussa.

Aika juoksee mahdotonta vauhtia ja lapset kasvavat, mutta onneksi me aikuiset pysymme aina yhtä kauniina ja nuorina :)

Parson- herrammekin oli taas aivan äimänkäkenä tästä uudesta, narttujen hajut peittävästä aineesta ja kulkikin koko lenkin nenä maassa.. Mutta innolla odootan ensimmäistä juoksulenkkiä liukkailla lenkkareilla ja herra terrieri vauhdin hurmassa..

...mitä tuolla näkyy...Meillä tosiaan on pienimies nyt kuukauden päivät opetellut seisomaan ja kulkemaan tukia pitkin ja aina aika-ajoin pää kolisee ja itku täyttää talon, mutta on tuo kyllä ollut helppo vauva. Niin oli kyllä esikoinenkin helppo ja nyt ollaan sillä kuuluisalla esiteini-asteella ja voin vain huokaista ja muistuttaa itseäni helposta vauva-ajasta. Niin ne vain kasvavat.
(pahoittelut iPhone kuvalaadulle..)kato äiti, ilman käsiä...
maasta se pienikin ponnistaa..

..mä vaan vähän katon tätä...Tänään meillä on edessä vielä tyttöjen shoppailureissu ja menemme vähän isienpäivälahjaostoksille, saattaapa tuolta meillekin jotain mukaan tarttua. (kunhan vain tällä kertaa selvittäisiin ilman kinaamista ulos kauppakeskuksesta...)
Tyttäreni on nykyään verrattavissa häähullujen Bridezilloihin, kun kysymyksessä on vaatekaupat ja sovitustilanteet...Miten voi 9vuotias vihata niin paljon sovittamista ja uusien vaatteiden ostoa? Ja hei minä olen nykyään se nolo äiti, joka kuulemma ehdottelee ihan typeriä pikkuvauvojen vaatteita. Ihanaa, tervetuloa teini-ikä, saisinko minä paeta vaikka toiselle puolelle maapalloa siksi aikaa.

Tällaista perhekeskeistä pohdintaa tällä kertaa :)
(ensi kerralla ehkä vähän hääkampauksia pohtivaa..)

Nauttikaa lumesta ja talvesta!! Muistakaa myös taantua sen verran, että heittäydytte lumeen ja teette lumienkelin, minä ainakin tein!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätät jäljen!