inspiraatio

inspiraatio

tiistai 7. lokakuuta 2014

Tulisitko? Olisitko?

Olen tässä viime päivinä pyöritellyt ajatuksia kaasoksi pyytämisestä ja miettinyt eri keinoja siihen. Onhan se kuitenkin kiva panostaa tähän, sillä luotan siihen, että myös he panostavat minun päivääni!
Huomasit varmaan, että puhun monikossa... Aion tosiaan pyytää itselleni kolme kaasoa, sillä he ovat ne "the" ihmiset, joiden apua ja tukea kaipaan järjestelyissä.
Miksikö kaikkien sitten pitää olla kaasoja?
No kun en osaa eritellä kuka olisi morsiusneito ja kuka sitten kaaso. Sillä eräänä päivänä katsoin sivusilmällä tv-ohjelmaa, jossa toinen kaaso oli alentamassa toisen arvoa morsiusneidoksi, koska koki olevansa aidompi kaaso ja läheisempi morsiammelle jaja.. Aivan järjetöntä!
Haluan siis, että jokainen kaasoni on saman arvoinen ja yhtä tärkeä, eli ei morsiusneitoja, vain kaasoja :)

Olen tosiaan pyöritellyt ideaa mitä ja miten laittaa tulethan kaasoksi-pakettiin.
Päätin, että kerään sellaisen pienen "ensiapu"-paketin vinkkeineen, jotta jaksavat bridezillan kanssa häärätä ja askarrella ja saatanpa kirjoittaa jonkun värssyn vielä kirjeeseen. Laitan kyllä kuvia kunhan saan oman paketin kasaan, mutta sillä välin muutamia hyviä ideoita "kanssamorsioilta":

Ihania ideoita kaikki. Vaikeinta on keksiä se omannäköinen juttu ja kerätä kuitenkin ideoita muilta.
Ajattelin, että tuon kaasojen paketissa esiin myös ne teemavärit.
Kaasojen vaatetus varmasti tulee olemaan kaikilla erilainen, sillä heillä on hyvin erilainen maku ja kooltaankin ovat kovin erilaisia, joten saattaisi olla liian vaikeaa löytää samanlaista pukua kaikille. Voihan se olla, että löydetään kaikille edes samanvärinen asu...

Aivan ihaniltahan nuo kuvat näyttävät, missä kaasoilla on samantyyliset asut ja juuri nämä pienet yksityiskohdat tekevät siitä juhlasta paljon yhtenäisemmän oloisen.
Mutta pääasia on, että he viihtyvät itse asuissaan ja nauttivat tuosta juhlasta ;)
Ihania kuvia tosiaan, mutta nyt malttia. Pitää varmaan ensin saada kaasoilta suostumus tehtäväänsä, ennenkö jo mielessäni puen heidät :)

Pieni Bridezilla sisälläni herää henkiin..... No ei sentään!

Ihanaa syksyä sinulle, joka tänne eksyt!


 

2 kommenttia:

  1. Mäkin pyysin kaasojani tuollaisilla ensiapupakkauksilla! Tytöt tykkäsivät :) Lisäsin mukaan vielä kirjeen, jolla tein kummankin pakkauksesta vähän persoonallisemman :)

    VastaaPoista
  2. Hei tosi kiva kuulla, että muutkin tämän ovat todenneet kivaksi tavaksi :)
    Minä myös ajattelin, että tämän saa aika pienellä vaivannäöllä henkilökohtaistettua ja tehtyä juuri vastaanottajan näköiseksi!

    VastaaPoista

Kiitos kun jätät jäljen!