inspiraatio

inspiraatio

tiistai 28. lokakuuta 2014

Muutos syksystä talveen...

Niin se alkaa olemaan syksy ohitse ja talvi pikkuhiljaa hiipii asemiinsa. Sehän ei ollenkaan haittaa, saadaanhan me täällä Suomessa toivottavasti taas paaaaaaaljon lunta ja valkea joulu.... Kääk, joulu on aivan kulman takana ja meillä on neiti 8.v jo aloitellut pukinlistaa kirjaamaan. (vielä on usko pukkiin tallella, saa nähdä koska totuus tulee ilmi..) Toisaalta on itsellänikin jo odottava fiilis, mutta ehkä minä odotan enemmän sitä vuoden vaihtumista ja kirkon varaamista...

Tosiaan alkuvuodesta me saadaan varata kirkko ja juhlatila, silloin tämä kaikki alkaa konkretisoitumaan! Juhlatilaan olen ollut jo yhteydessä. Ai minäkö muka innokas? ja varmistin, että milloin saan laittaa linjat kuumaksi kun meidän päivä on vuonna 2016 :) Onneksi tuolla oli ystävällinen ihminen ja asiallisesti ilmoitti milloin ottavat vastaan varauksia eikä jättänyt vain vastaamatta yli-innokkaan morsiammen huhuiluun ;)

Niin ja hei,  Save The Date- messut 8-9.11.2014, on ihan PAKKO mennä kokemaan!! Siellä on häähullulle, vaikka ja mitä! Meillä isäntäkin lupautui kyllä ihan mielellään mukaan :)

Messuilla tuntuu olevan aivan kaikkea.. On valokuvaajaa, koruja, hääpukuja, juhlasuunnittelua, hääkakkuja.... Melkein mitä vaan maan ja taivaan väliltä!!
Tässä alla muutama esimerkki messun annista :Kotisivu:www.korus.fi
www.boutiqueminne.compaulanjuhlapalvelu.fi/Nyt siis kaikki morsiot sulhasineen messuilemaan! Tiedä, vaikka tuolta löytyisi se oma hääpukukin tai ehkä valokuvaaja meidän päivämme tallettamaan!

Omien häidemme värimaailma on jo iskoistunut takaraivoon ja sulho oli hyvin samalla linjalla, joten siitäkään ei tarvinnut "vääntää kättä", mutta kaikki oheistuotos on vielä aivan levällään ja ajatusten kasaukseen tällaiset messut ovat varmasti omiaan!
Siis matkaamme messuille kokoamaan omat ajatuksemme vai sekoittamaan ne :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätät jäljen!