inspiraatio

inspiraatio

torstai 11. syyskuuta 2014

Kuka minä olen ja miksi kirjoitan?

Hei vaan kaikki!

Olen 30-vuotias nainen ja äiti, työssäkäyvä ja AMK-opiskelija, tuleva morsian vm.2016 ja juoksu on vienyt sydämeni. Olen tempperamenttinen, empaattinenkin, mutta tuliluonne ja kun haluan jotain, niin asetan tavoitteen ja pyrin siihen kaikin voimin.
Siinähän minä, pähkinänkuoressa, mutta ehkä olisi kiva vähän kertoa tarkemmin.

Aluksi päätin aloitta blogin kirjoittamisen häiden suunnittelua silmällä pitäen, sitten halusin kertoa liikunnan ilosta ja olisihan se mukava mainita perhe-elämästäkin... Joten yhtä kaikki, tämä blogi kertoo siis minun elämästäni ja sen käänteistä.

Elämäni ei ole mitään glamouria ja blingblingiä, mutta se on ihan rehellistä perhe-elämää ja arjen pyöritystä kaiken keskellä. Välillä on aika haastavaa saada lapset, koti, koulu ja työ toimimaan ja vielä kun lisänä on juoksuharrastus, joka toivottavasti vie minut sinne maratonillekin tulevaisuudessa :) Ja se parisuhde, meillä parisuhteen laatuaika on aika pitkälti pienissä hetkissä ja arjen kiireen keskellä. Joskus harvoin saamme repäistyä pienen viikonloppuloman vain meille kahdelle ja keskityttyä täysillä vain toisiimme, se on luksusta. Mutta minä koen, että olemme löytäneet sielunkumppanuuden, joten suhteemme tuntuu helpolta. Puhumme paljon ja pussaamme paljon, se on meidän suhteemme eliksiiri :)Tervetuloa siis seuraamaan kirjoittelujani maan ja taivaan väliltä ja toivon, että joku löytää minut ja uskaltaa joskus jotain kommentoidakin!

Ihanaa syksyä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätät jäljen!